Büyülenme Hakkında Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın merdiveni imalatında kullanılan malzemeler, mukavemetleri, esenlamlıkları ve yangına dayanıklılıkları haysiyetiyle yeğleme edilmektedir. Geniş malzemeler arasında, pek sonuçsuz koşullarına ve elementlere uzun müddet sunulan kalmaya dayanacak şekilde ustalıklenmiş çelik ve çıpa bulunur.

Yangın kadar ivedili durumlarda içeriden yumuşak bir dokunuşla açılabilen Yangın Kapısı Kilidi uygun durumlarda bapnın açılmasını önleyici özellikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma mânia sıfır bu kilitler yalnızca yangının olumsuz etkilerini mideeriye hapseder.

Yangın bapsı montajı silme hevesli şekilde strüktürlması gereken ve imalatta teltiksiz şekilde ortaya çıdem üründe hata binalmaması müstelzim bir emeklemdir.

Yangın merdiveni yönetmeliği uyartınca merdivenlerin yol ve sair özellikleriyle yanında konumlandırılması gereken bölgeler ortaya konmuştur.

Bu önlemler kapsamında gereken noktalarda belli bir süre ısı ve şule intikaline direnebilecek yangın bapları kullanılır.

Sandık üzerindeki fitil yuvasına muvafık yüksek birinci sınıf ısıyla genlesevinçli yangın fitili kullanılmaktadır.

Yangın kapısı, kötü intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Esrar sızmasını kösteklemek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Yangın bapsı nedir ve ne ustalıke yarar? Yangın bapsı, yangın çıktığında insanoğluın emniyetli bir şekilde tahliye edilmesini elde etmek sinein kullanılan bir kapıdır.

Pencere yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, kadeh malzemesinden mefultır ve ekseriya çağcıl binalarda kullanılır.

Projelerin yangın ve acil durumlarda korunması ile müteallik hazırlanan yönetmelikte Yangın Kapısı Özellikleri bütün detaylarıyla belirlenmiştir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Yönetmeliklere uyumlu olan bir özge yangın merdiveni seçeneği dairesel yangın merdivenidir. Dairesel yangın merdivenleri özellikleri;

Yangına dayanıklı malzemelerden örgülmalıdır. çoklukla maden yahut bedduaşap malzemeler kullanılır. Kapının lakırtıınlığı en Yangın Kapısı az 4 cm olmalıdır.

Acil çıkış kapıları, yangın esnasında yangının yayılmasını önleyen ve insanoğluın güvenli bir şekilde tahliyesini sağlayıcı yaşamsal öneme ehil bir yapı elemanıdır.

Yeni meydana getirilen konutlarda  bodrum katlar dahil 4 yanı geçmeyen konutlar, biricik evler, ikiz evler ve düzen evler kabilinden konutlarda, yalnızca kullanıma hitap fail binalarda kaçış mesafesine bakılmaksızın olağan merdivenlerle sağlanabilmekte ve gayrı rastgele bir özellik aranmamaktadır.

Report this wiki page